BOEK NU! TERUG NAAR BOVEN

Werkwijze

Een perfect passend kostuum in 1-2-3
01
ONLINE RESERVEREN
ONLINE RESERVEREN

Maak je afspraak

Maak je persoonlijke afspraak bij één van onze meester-kleermakers. Hij ontmoet je daarna op de plaats van je keuze. Thuis, op je werk of op een speciale locatie: onze luxe-showroom rijdt tot aan je deur. Vul ons uniek reserveringsformulier in. Ben je op zoek naar een klassiek maatpak, een smoking, een toga of vrijetijdskleding, onze meester-kleermakers staan klaar om de perfecte kledij-op-maat voor jou te creëren. Vul jouw voorkeuren in, want het geeft ons een beter inzicht in de stijl die jij graag ziet. Zo kunnen we je een excellente winkelervaring garanderen met de juiste collecties.

Perfecte pasvorm

Tijdens je afspraak verwelkomen we je in onze luxueuze, mobiele showroom. Elk lichaam is uniek en heeft een kledingstuk nodig dat perfect past. We doen daarom verschillende opmetingen: van de schouders, armen, taille, lengte van je benen, enz. De wagen is voorzien van alle comfort en luxe die nodig zijn voor het opnemen van de maten. Je krijgt toegang tot meer dan 4000 stoffen van de beste fabrieken ter wereld, waaronder Scabal, Dressler, Stenstorms en veel meer. Voeg daaraan je keuze van voering, kragen, knopen, enz. toe om je unieke maatpak samen te stellen. Helemaal op jouw lijf geschreven! Heb je keuzestress? Geen zorgen! Onze meester-kleermaker leidt je tot het juiste maatpak gedurende het hele kleermakersproces.

02
100% MAATWERK
100% MAATWERK
03
THUISBEZORGING
THUISBEZORGING

Thuisbezorgd

Wanneer alle maten zijn opgenomen, starten we met het ontwerp en de afwerking van jouw maatpak. Bij een tweede, korte pasbeurt - waarvoor we een nieuwe afspraak maken - tonen we je voor de eerste keer jouw kostuum. We brengen vervolgens de laatste aanpassingen aan om ervoor te zorgen dat alles 100% past. Na de tweede pasbeurt worden de laatste details toegevoegd in ons atelier en wordt het afgewerkte pak bij jouw thuis geleverd.

OPMERKINGEN

Al de informatie over je bestelling (vooruitgang, foto’s, facturen, bezorging, enz.) zullen naar jouw email-adres gestuurd worden. Kijk ook zeker jouw spam inbox na!