BOEK NU! TERUG NAAR BOVEN
Terug naar Blog

Avant-première voor onze trouwe klanten

Geplaatst door admin op 22 dec. 2022

We willen iedereen bedanken voor alle felicitaties en jullie komst naar de avant-première van Suits & Stitches. Het was een groot succes. Met trots konden we onze mobiele showroom “Suits & Stitches” voorstellen. Vergezeld met een glaasje bubbels werd iedereen persoonlijk rondgeleid in de truck. Zo konden onze trouwe klanten als eerste deze unieke winkelervaring live beleven en zich laten verrassen door het prachtige interieur en onze nieuwe service. 

De luxe-truck is afgewerkt met de meest prachtige details om elke man een onvergetelijke winkelervaring mee te geven. Topservice en de klasse van Albert’s maatpakken nu bij je thuis of op kantoor! 


We stelden uiteraard ook onze gloednieuwe website www.suitsandstitches.be voor. Allen ervaarden dat ons uniek online bookingsysteem heel gemakkelijk en intuïtief is om een afspraak te maken. Dat onze trouwe klanten de nieuwe service van Albert konden smaken, vertaalde zich meteen in de eerste afspraken!


Om onze lancering nog feestelijker te maken: maak een afspraak voor 31 januari voor een boeking in 2023 en ontvang een fles heerlijke gin Buss n°509 cadeau bij jouw aankoop.


Hopelijk zien we jullie ook snel in onze rijdende showroom! Geniet van de film!